דרשה לבר מצווה

חדשות כיפה הרב דוד לוי 03/10/10 12:16 כה בתשרי התשעא

שאלה

שלום רב ,אחי מגיע לגיל מצוות ואני מעוניינת לסייע לו בכתיבת דרשה לבר המצווה ,באילו נושאים עלי להתמקד ? הוא נולד בא' כסליו והוא עולה לתורה בפרשת ויצא.אני אודה לך אם תוכל למקד אותי לאילו נקודות עלי להתייחס בדרשתו וכיצד הן מתחברות לבר מצווה.  תודה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך

שלום לך ותזכי למצוות:

תבחרי נושא שמעניין אותך
דמותו של יעקב או חג החנוכה או כל נושא מעניין אחר
תלמדו אותו בקביעות ביחד (חצי שעה כמעט כל יום)
בסוף כל לימוד תסכמי איתו ותרשמי נקודות מרכזיות שלמדתם בלימוד המשותף.
בשבוע האחרון תהפכו זאת לסיכום,

הסיכום או חלק ממנו יהיה דרשת בר המצווה

מזל טוב
דוד לוי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן