דואר אלקטרוני עם פרקי תהילים או תפילות

חדשות כיפה הרב אלישע פיקסלר 01/02/07 16:26 יג בשבט התשסז

שאלה

שלום וברכה!

הרבה פעמים אני מקבלת (ואני בטוחה שעוד רבים כמוני) דואר אלקטרוני שמכיל בקשות להתפלל לרפואת או לעילוי נשמת כל מיני אנשים, ולדואר האלקטרוני מצורף גם פרק תהילים או תפילה.

השאלה שלי היא, האם אפשר להגיד את פרק התהילים או התפילה ככה, מול המסך? ז"א לקרוא אותם מהמסך (ולא משנה אם אני יודעת אותם בע"פ או לא)? זה פשוט נראה לי קצת מוזר לקרוא ככה תפילה או פרק תהילים מתוך מסך מחשב, אני מרגישה שזה לא 'אמיתי' מספיק...

תשובה

שלום
אין בעיה לקרוא מבמסך אך אם זה מפריע לך לכוונה אז בודאי כדאי לקרוא מסידור כי חשובה ביותר כוונת הלב.

בברכה
אלישע פיקסלר