גלגול נשמות

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 24/12/06 11:38 ג בטבת התשסז

שאלה

בס"ד

אני לא יודעת אם התורה מזכירה גלגול נשמות או לא אבל אני שואלת את השאלה הזאת מנקודת הנחה שהיא כן..

אם באמת יש גלגול נשמות ונשמה יכולה לעבור מגוף לגוף עד שהיא מתקנת את עצמה אז מה יקרה בתחיית המתים אם נשמה אחת עברה ביותר מגוף אחד?איזה גוף יקום?ומה יקרה בתחיית המתים?איך אנשים יקומו?צעירים או בגיל שבו הם מתו?

תשובה

בסד

שלום רב.

[לא ידוע...]
אנו מתפללים שיהיה והמתים יקומו אבל בענין הגלגול פשוט אין תשובות ברורות.כי אין לנו מוסג מה היא בדיוק נשמה ומה הוא גילגול ומה היא בדיוק "תחית המתים".אין לנו תוכנית עבודה..כשיבא אליהו הנביא ...[נשאל אותו את שאלתך.]
בברכה