ברסלב

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 25/01/07 22:36 ו בשבט התשסז

שאלה

יש לי חברות באולפנא ברסלביות שאומרות שהם מאמינות בדרך של ר' נחמן ..אפשר לדעת מיהוא מה הוא עשה שכולם מאמינים בדרך שלו.?.האם זאת הדרך האמיתית .?..אני לא מבינה יש כול כך הרבה סוגים של אנשים שמאמנים בדרכים שונות באיזה דרך צריך ללכת..?ואיך אני ידע שזאת הדרך האמיתית.?

תשובה

כל מי שנאמן להלכה הוא בוודאי דרך אמת ומועיל לעם ישראל. לא צריך להיבהל מריבוי הדרכים. צריך לרחוש כבוד לכולם.
ואם רוצים להגיד דרך מסוימת, פשוט צריך ללמוד אותה.
אם ברסלב מעניין אותך את יכולה להיכנס לאתר שלנו להכיר את החומר
בהצלחה רבה
ארז

לאתר לב הדברים