ברכה על גלידה בגביע

חדשות כיפה הרב צבי קוסטינר 07/10/02 19:24 א בחשון התשסג

שאלה

מה יש לברך על גלידה בגביע?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה.
לדעת הגר"מ אליהו והרב עובדיה, אוכל הגלידה עם הגביע יחד, מברך שהכל וכשאוכלם בנפרד מברך מזונות ושהכל. ויש אומרים שאף שאוכלם ביחד, אם אוכל את הגביע בתור ביסקויט, יקח חתיכה ממנו ויברך בורא מיני מזונות ואחר כך שהכל על הגלידה.
בברכה, צבי קוסטינר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן