ביעור חמץ למי שלא נמצא בביתו

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 15/04/11 13:09 יא בניסן התשעא

שאלה

שלום הרב,

אני ואשתי לא נוסעים לחג ביום ראשון בלילה (אחרי בדיקת חמץ) וחוזרים רק לאחר החג.

איך אנחנו צריכים לנהוג לגבי ביעור חמץ?

תודה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

השאלה לא ברורה (כנראה שאתם כן נוסעים...)
בודקים את הבית בלילה כמו כולם. את החמץ שנשאר לוקחים איתכם ושורפים היכן שתהיו בבוקר.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן