בחירת ישיבות הסדר

חדשות כיפה הרב צבי קוסטינר 01/01/03 16:39 כז בטבת התשסג

שאלה

האם הרב יכול לספר לי מעט על הישיבה שלו? (אני שמיניסט )

אני מחפש ישיבות שמקדישים בהם יותר מהישיבות "הזקנות" ללימודי אמונה ומוסר.

על איזה ישיבות הרב ממליץ לי?

(מספיק שמות של ישיבות)

תודה רבה

תשובה

שלום רב.
ע"מ לבדוק ישיבה בצורה הנכונה ביותר רצוי לבקר בישיבה. כל הסיפורים והאגדות שיספרו לך לפני הביקור לא מתקרבים לביקור עצמו.
חפש ישיבה בה שוקדים על לימוד התורה ויש דיבוק חברים ומעל הכל יראת שמים.
ישנן ישיבות זקנות שיש בהן הרבה אמונה וישנן ישיבות צעירות שאין בהן אמונה כלל. כלומר: זהו איננו הקריטריון לבחירת ישיבה.
במידה שהינך מעוניין לבוא לישיבתנו לבדוק - בשמחה רבה, הישיבה פתוחה כל הזמן.
בברכה,
צבי קוסטינר.