בגדים בעומר! דחוף!

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/04/08 00:56 כד בניסן התשסח

שאלה

שלום וברכה,

קניתי בגדים לפני העומר ולבשתי אותם, לאחר זמן מה גיליתי פגם והחלפתי את הבגד!

האם מותר לי ללבוש את הבגד בעומר? הוא נחשב חדש או שזה נחשב כאילו לבשתי אותו?

רב תודות,

ושנזכה לגאולה שלמה במהרה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

הדבר מותר ללא כל בעיה.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן