אני לא מצליחה לעבור טסט!

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 13/12/08 17:45 טז בכסלו התשסט

שאלה

אז ככה אני לא מצליחה לעבור טסט. ניכשלתי בטסט שישי ואני כבר לא יודעת מה לעשות. אני מטבעי טיפוס מאוד לחוץ אני מנסה להרגיעה את עצמי לפני הטסט, אבל זה לא עובד. אשמח לתשובה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב

לא הצלחתי להבין מהי שאלתך. אני חושב שיש מצבים בהם צריך להחליט האם באמת אני רוצה לדעת לנהוג או לא. יכול להיות שבמשך השיעורים שעברו לא באמת השתדלת לחלוטין להבין איך נוהגים, אלא להעביר את הזמן ואת הטסט. עם מעט ריכוז תוכלי להצליח.

יתכן שהכיוון הוא בדיוק לצד השני. יכול להיות שהמורה שלך לא עושה את העבודה כמו שצריך, ואז עדיף לך לעבור למורה אחר, ששמעת עליו מחברותייך שהוא טוב.

בכל אופן, אסור להתייאש! אם את מרגישה שאת קרובה למעבר, אבל רק ההתרגשות שלך מכשילה אותך וגורמת לך לעשות טעויות בנהיגה - השתדלי לעבוד על הריכוז, ותזכרי שאין לך מה להתרגש. בסך הכל עוד שיעור נהיגה נוסף.

שיהיה בהצלחה!

אריאל
(המשיב אינו רב)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן