איפור

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 07/10/07 00:10 כה בתשרי התשסח

שאלה

שלום כבוד הרב.

לפי מה שאני יודעת,אסור לשים איפור בשבת,פרט לאבקות,מכיון שזה לא צביעה של ממש,אלא על ידי נגיעות קלות עם היד,האיפור יורד.

רציתי לשאול לגבי צללית שחורה,שאני שמה אותה במקום שבו שמים עיפרון לעינים.

הרי אני שמה צללית(שהיא אבקה)אבל היא יחסית נדבקת יותר לעין.אומנם לא כמו עיפרון רגיל לעיניים,אבל יש לה עמידות מסוימת.אז רציתי לשאול,האם זה מותר?

שבוע טוב! =]

תשובה

בס"ד
ספיר שלום,
עדיף לשאול פוסק הלכה, אך עד כמה שנארה לי, זה אינו דבר בר קיימא, ולכן מותר.
אך שאלי נא פוסק,
כל טוב,