איפור קבוע בגבות

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 30/06/05 21:51 כג בסיון התשסה

שאלה

לכבוד הרב שלום,

יש לי צלקת בגבה(גבות), האם מותר לי לטשטש את הצלקת שבגבה באיפור קבוע?(בת)

תודה רבה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלום.

באיפור קבוע יש בעיה של קעקוע וחציצה בטבילה.
ולכן אם האיפור נעשה ע"י קעקוע תמידי זה אסור.

ואם זה נעשה בשיטת של שריטה ומילוי צבע זה מותר כי זה לא קעקוע וזה בדרך כלל לא מחזיק מעבר לכמה שנים ספורות. ומצד חציצה בטבילה אין בעיה מפני שזה לנוי .

בברכה,

עוזיאל

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן