שימוש בפסח בכלי שלא שומש לחמץ

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 05/04/20 22:58 יא בניסן התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב.מותר להשתמש בפסח במכשיר שמכינים בו שייקים שבאופן ודאי נכנסו אליו רק פירות,ירקות(בצל גם) וחלב,ולא נכנס לתוכו שום חמץ. והוא מפלסטיק אז אי אפשר להכשירו. תודה רבה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה, אין צורך להכשירו לפסח.

גם משום שלא השתמשו בו לחמץ, וגם מכיוון ששימושו בקר בלבד.

בשורות טובות!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן