שידוך

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 21/09/20 16:40 ג בתשרי התשפא

שאלה

שלום הרב!

הציעו לי לצאת עם מישהי, שיש לה לב טוב, אוהבת לעשות חסד, דתייה גם כן. הקטע שהיא הולכת עם שרוולים קצרים וגם הייתה בצבא, וזה מפריע לי. אני רוצה להקים בית תורני ברמה גבוהה. האם זו גאווה להתחשב בזה? אני גם כן לא מושלם בכל מיני תחומים.

תודה מראש

תשובה

זו לא גאוה,

ואלו לא דברים שוליים,

חבל להכנס למצב שאצלה זה אידיאל (צבא) ואצלך זה חיסרון (צבא לנשים),

וכן לגבי הביגוד זה ענין חשוב,

נכון שלכל אחד יש חסרונות אבל צריך למצא משהי/משהו שלא רואים את החסרונות שלו/ה או שהם לא נוכחים או לא מפריעים,

בברכה,

דני ארגמן