שונא נשים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 28/05/22 23:42 כז באייר התשפב

שאלה

אני מבקש סליחה מבורא עולם ובמידה והיו קיימות נשים טובות אז גם מהן, כי יכול להיות שאני טועה יחד עם זאת אני פשוט מאמין בזה .

אני חושב שנשים זה מקור כל הרוע בבריאה.

נשים גרמו למלחמות וחורבנות .

כל השנאה והקנאה והדם שנשפך מבריאת העולם עד עתה בגלל נשים.

חוץ מאמי ואחות אחת שלי אני שונא את כולן.

לא יודע מה לעשות במצב כזה, לא מנסה אפילו להתחיל מערכת יחסים עם מישהי כי אין אמונה בנשים. ורק אשה מתחילה לדבר כאילו אני שומע מעין לחישה של נחש.

אני פשוט שונא אותן !!

ושוב סליחה במידה ואני טועה.

מה אני אעשה ?!?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

גם שלמה המלך אמר שיש פעמים נשים טובות, ואתה צריך לחפש אותן. כדי להשתחרר מההרגשה שכתבת עליך ללכת לטיפול וייעוץ על הבעיה שהעלית, ואי"ה יתנו לך הכוונה כיצד להשתחרר ממחשבות אלו.

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי