צניעות

חדשות כיפה הרב דוד לוי 27/04/20 15:03 ג באייר התשפ

שאלה

מדוע בנות צריכות ללכת עם חולצת 4\3 ולא עם חולצה קצרה מה ההבדל?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך,

גופו של האדם צריך להיות מכוסה, למעט פניו וכפות ידיו שצריכים להיות גלויים .גם את וכפות רגליו מותר לגלות - בכל מקום לפי המנהג.

לכן גם המרפק צריך להיות מכוסה.

לבנים, המניחים תפילין, כיון שמקם הנחת התפילין הוא מעל המרפק, ומגלים אותו בזמן הנחת התפילין - הם יכולים לגלות חלק זה.

בברכה דוד לוי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן