סנדקות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/12/19 12:50 יב בכסלו התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב..

ברוך ה הריון שני בהריון הראשון נולדה לנו בת ברוך ה והתבשרנו על כך שהולך להיוולד לנו בן..

אני ובעלי התחלנו לדבר על עניין הסנדק ונוצר וויכוח אני נורא רןצה שאבא שלי ישב סנדק כי אני נורא חושבת שמגיע לו בכל זאת עודה למעננו הכל והוא גם קצת יותר מבוגר מאבא של בעלי ובעלי רוצה שאביו עשב אני יודעת כמה אבא שלי רוצה לשבת אני אפילו חושבת שהוא התאכזב אם לא ישב.. בדילמה נוראית בעלי לא מוכן אפילו לשמוע מבחינתו יש חוקים וזה קודם האבא אחר כך הסבא(האבא של האבא) ורק אז האבא של האמא אני נורא מאוכזבת ומבואסת שאפילו לא מקשיב אשמח לעצתך

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

ראוי לדבר עם רב שבאזור מגורכם, שמכיר אתכם ואת ההורים, יש עוד פרטים שלא הוזכרו ולכן כדאי ללכת ביחד לרב שהוא יתן לכם עצה משוקלללת מכל הנתונים.

הריון קל ובהרבה שמחה

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ