סליחות

חדשות כיפה הרב יוגב כהן 16/08/18 10:36 ה באלול התשעח

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב,

ברצוני לשאול..

בבית כנסת הקרוב אליי עושים סליחות בשעה 5 בבוקר וגברים מגיעים כרגיל יש כמה מניינים ובעזרת נשים אין אף אחת חוץ ממני זה בסדר שאעשה סליחות או שזה אסור במצב הזה שאין נשים בכלל בעזרת נשים..?

תודה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

כל זמן שקיימת הפרדה, אין בעיה.

שנה טובה

יוגב כהן

הר ברכה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן