סיון רהב מאיר זה לימוד תורה ?

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 29/07/20 12:34 ח באב התשפ

שאלה

שלום הרב, רציתי לשאול:

האם שיעורי פרשת השבוע של סיוון רהב מאיר נחשבים שיעור תורה והאם מותר לצפות בהם ?

האם שיעורי מוסר שנותנים רבנים שונים (יגאל כהן וזמיר כהן לדוגמה) נחשבים גם הם לימוד תורה ?

אשמח לתשובה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל שלום,

ללא ספק - התשובה היא כן. שיעוריהם מלאים במקורות מחכמי התורה ובכלים לעבודת השם.

עלה והצלח בהתחזקות ובשיעורי תורה.

אני ממליץ גם על אתר 'מכון מאיר' בו קיימים אלפי שיעורים על פי נושאים.

כל טוּב.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן