ללא נושא

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 25/09/08 23:14 כה באלול התשסח

שאלה

בס"ד

שלום רב,

יש לי שתי שאלות ואשמח אם הרב יוכל להשיב לי:

1. אני נוהגת לומר כל יום פרקי תהילים של אותו יום. האם יש לומר את ברכת יהיה רצון בסוף קריאת התהילים בכל יום?

2. אני גרושה עם ילדים ובקשר טוב עם אבא של הילדים. האם מותר על פי ההלכה שאב ילדיי יגיע לדירתי לבקר את הילדים או להתארח לארוחה בזמן שאני בדירה?

תשובה

שלום רב,

תאמרי יהיה רצון בסוף כל ספר או בסוף כל תהילים, וכן, בכל יום את יכולה לומר תפילה אישית.

לגבי אבי הילדים, אסור לך להתיחד עימו, וגם לא לפתח עימו יחסי קירבה שלא לצורך חזרה לחיות ביחד.
לכן, רצוי שהוא פשוט יקח את הילדים אליו כשאת לא מעורבת בדבר.

כל טוב,
חיים רטיג, ישיבת ההסדר "בינות" רעננה.