ללא נושא

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 15/05/07 00:14 כז באייר התשסז

שאלה

אני נשואה כבר כארבעה חודשים. לאחר קשיים רבים עם משפחתו של בעלי, והמון רעבעם עימו. אני מרגישה שהאהבתי אליו קטנה וקטנה. ועכשיו אינני בטוחה יותר שהאהבה קיימת. ועתה ניצבות מלפני שתי שאלות: האם אני אמורה להמשיך לחיות ללא אהבה? והאם אני צריכה לספר לו על שמתרחש בליבי?

תשובה

בע"ה
שלום רב,
בודאי שאת צריכה לשוחח עם בעלך על הדברים. אלא עם מי? "כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם", אמר משלי. מה שאת מרגישה גם הוא מרגיש אם כי מאד יכול להיות שאתם נותנים לתחושות שלכם ביטויים שונים מאד, בעיקר בגלל שהוא גבר ואת אשה.
אינני מתיימר לתת לכם עצות מבלי שאני מכיר אתכם, אבל אין ספק שהמפתח לפתרון כל בעיה בין שניים , ובמיוחד בין מי שנשמתם היא אחת אלא שהם בגופים מחולקים - זו תקשורת טובה ונכונה.
ייתכן בהחלט שאתם זקוקים לייעוץ בענין זה , אל תהססו לפנות לרב או ליועץ נישואין, ובע"ה תצליחו.
בברכה, אליעזר