ללא נושא

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 09/12/07 14:38 כט בכסלו התשסח

שאלה

בס"ד

שלום רב!

בזמן האחרון אנחנו לומדים בהיסטוריה על הנצרות, ועלתה לי שאלה. (קודם כל אני ממש מתעבת את הנצרות ולא מתחברת אליה אפילו טיפה) הבנתי שהיהדות והנצרות שתיהם מאמינות באותו אל, הקב"ה ישתבח שמו ורציתי לשאול אם אנחנו מאמינים באותו דבר איך הדתות כ"כ שונות?

רותציפ

תשובה

הנצרות היא עבודה זרה ממש, שכן הם מאמינים שגם ליש"ו היו כוחות אלקיים ואף קוראים לו "בן הא-ל", כך שהם מאמינים באל שהוא בעצם תוצאה של שילוש כוחות של הא-ל, רוח הקדש, והבן, וזה הרי שטות ועבודה שהיא זרה לחלוטין לאמונה בד' אחד, יחיד ומיוחד.