ללא נושא

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 31/07/08 15:57 כח בתמוז התשסח

שאלה

לכבוד יהודה הלוי עמיחי

תודה על תגובתך.

הקפסולה שאני מעוניינת לרכוש הינה לאיזון ההורמונים בגוף ולגירוי צמיחת תאים חדשים.

הקפסולה הינה 100% מצמחים טבעיים ללא צבעי מאכל. וללא ציפוי וואקס.

האם יש באפשרותי לרכוש קפסולה זו?

תודה רבה רבה , תמר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

לפי הנתונים אפשר לקנות אפילו בלא הכשר.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן