ללא נושא

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 03/06/07 16:17 יז בסיון התשסז

שאלה

שלום!

מצאתי עכביש, ולא התכוונתי להרוג אותו.

לקחתי איזה כלי כזה-מעמד של עפרונות ונילון שאפשר לשים בו דיסקים.

הצלחתי לשים את הכלי (שהוא חלול) על העכביש וסגרתי בערך עם הנילון.

לקח זמן עד שהצלחתי לפתוח את אחד החלונות ולפני שזרקתי ראיתי שהעכביש לא זז.

אני מפחדת שבטעות הרגתי אותו כשאולי שמתי את הכלי או שלא נתתי לו אוויר.

ידוע לי שכל העכבישים ארסים.

האִם עשיתי משהו לא בסדר? היתי צריכה להשאיר אותו בחדר? לא נראה לי...

היתי צריכה לעשות משהו אחר?

בתודה.

נ.ב. אולי השאילה הזו קצת מוזרה אָבָל אני ממש מנסה בדרך כלל שלא לעשות צע בע"ח.

תשובה

שלום וברכה!

נהגת כפי שהיה צריך לנהוג. לא אשמתך שהעכביש נהרג - עשית הכל כדי למנוע את זה.

בברכה,

חיים דב בריסק, צוות ישיבת הר עציון