לימוד תורה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 24/12/18 21:27 טז בטבת התשעט

שאלה

כבוד הרב שלום

אני רוצה להתחיל לימוד יומי בתנ''ך ובהלכה ויודעת שאם לא אעשה זאת בצורה מוסדרת יהיה לי קשה להתמיד בכך.

הרב מכיר ספר או אתר אינטרנט בנושאים הנ''ל דרכם אוכל ללמוד באופן מסודר?

תודה רבה

תשובה

שלום.

יש אתר שנקרא 'שתי הלכות ביום'. יש להם הרבה מסלולי לימוד, כולל תנך והלכה. את נרשמת לאיזה מסלול שאת רוצה, ומקבלת כל יום את חומר הלימוד למייל. זה מאוד נוח.

אם רוצים משהו יותר מעמיק וארוך, אפשר לחפש באתרים הרבים שיש בהם שיעורים במגוון תחומים, כמו למשל מכון מאיר, בני דוד, קול הלשון ועוד.

חזקי ואמצי על ההחלטה המבורכת.