להתפלל בבית במקום ללכת לבית הכנסת בבוקר שבת ביגלל הקורונה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 02/07/20 19:05 י בתמוז התשפ

שאלה

שלום לך כבוד הרב אני הולך לבית הכנסת כל שבת וחג בזמן שאסרו ללכת לבית הכנסת נישארתי בבית והתפללתי ואז יותר מאוחר היה אפשר שוב ללכת לבית הכנסת ועכשיו שוב אמרו שרק עד 20איש מותר אני שואל עם זה בסדר להתפלל בבית את מה שמתפללים בבית הכנסת בבוקר שבת בגלל הקורונה אשמח לתשובה

תשובה

שלום

אם יש אפשרות להתפלל בבית הכנסת עם שמירה מוחלטת על ההנחיות, אז בוודאי שזה חשוב.

אבל אם יש חשש שההנחיות לא נשמרות, או אם אתה חושש לעצמך בגלל הגיל או סיבה אחרת, אתה בהחלט יכול להתפלל בבית.

בשורות טובות וכל טוב