סגור

כשרות כלים

שלום,

היום סיימתי לטגן חביתה במחבת חלבי (לא בן יומו), והמחבת היה ממש רותח. ואז פתחתי מכסה של סיר שבישלתי בו עוף עם תפוחי אדמה, ומהמכסה של הסיר טפטפה טיפת מים (מהאדים שנוצרים על המכסה בזמן הבישול) לתוך המחבת. הטיפה התאדתה כי המחבת היה רותח.

מה דינו של המחבת, האם צריך להכשיר את המחבת? ואם כן כיצד ניתן להכשירו?

תודה רבה

תוכן התשובה:

שלום וברכה

ניתן להכשיר את המחבת בהגעלה.

ניתן לעשות זאת בקלות על ידי חימום הכלי למשך רבע שעה כשהכלי ריק.

בברכה

יצחק דביר

התשובה התקבלה מרבני כושרות, שאלות בנושאי כשרות
א באייר התשפא
,
13 באפריל, 2021
לקריאה נוספת
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יעל שבח צילום: באדיבות המצולם

"סליחה שלא מנענו ממשלת טרור": המשפחות השכולות זועמות

קרא עוד