חלומות שחוזרים על עצמם

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 25/03/19 10:32 יח באדר ב'

שאלה

יש לי חברה שכרגע בתהליך יציאה מקשרים עם ערבים, וכבר במשך כמה ימים היא חולמת את אותו חלום, שהיא נוסעת עם החברה שהיא בעצם עמוק יותר בקשר , אז היא נוסעת איתם והם לא יודעות לאן, ואז הם אומרים להם שהם חוטפים אותן, והן רואות שהם לוקחים אותן לכפר, ושמה המה הם יושבים איתן ומדברים וגם מזכירים שהם יחזירו אותן גופות חתוכות בשקית(דבר שנאמר במציאות גם)

ובחלום האחרון היא חלמה גם שהערבי של החברה שלה אונס אותה.

וגם במהלך החלומות הם מכריחים אותן לשתות אלכוהול, למרות שהחברה השניה אסור לה אלכוהול.(גם דבר שקרה במציאות)

ובחלום האחרון הן גם היו לבושות בחיג׳אב.

אז השאלה היא אם יתכן ויש משמעות לחלום, או שזה רק בגלל שזה נורא מעסיק ולוחץ עליה במהלך הימים?

תשובה

שלום.

זה ממש תוצאה של המציאות שבה היא נתונה.

בעזרת ה' שתמהרר לצאת מזה, ועם הזמן זה גם ייצא מהראש ומהחלומות.

כל טוב