חירטוטים בעבודות בבית ספר (נחשב שקר)?

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 29/11/19 09:34 א בכסלו התשפ

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב,

נתנו לנו עבודה בעברית לעשות אפשרות אחת מבין כמה אפשרויות. ולעשות ריפלקציה. בשאולות של הרפלקציה הייתה שאלה "באילו קשים נתקלת?" והמורה שלנו אמרה שאין דבר כזה שאין קשים, בקיצור היא אמרה שחייב לכתוב במה היו קשיים.

ולי ולחברה שלי מה שהיה חשוב זה לסיים עם העבודה הזו ובגלל זה לא היו לנו קשים.

בקיצור מה שרציתי לשאול זה אם אפשר לחרטט (להמציא קשיים) לדוגמא: "היה לנו קשה לבחור איזה אפשרות מבין האפשרויות לעשות" למרות שבכלל לא היה לנו. או אם היה משהו שטיפה היה קשה אז לחרטט ולכתוב שהיה מאוד קשה.. או כל מני כאלה?

תודה רבה!

תשובה

שלום

לא נראה לי להמציא לחלוטין, וגם לא לכתוב שהיה קשה מאוד.

פשוט לכתוב שהיה קשה. כי גם קושי קטן נחשב

כל טוב