חזרה בתשובה

הרב הלל מרצבך הרב הלל מרצבך 20/12/20 00:34 ה בטבת התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב ,

אני בן 14 חילוני שמתחזק לאחרונה, אני מאוד רוצה לחזור בתשובה אך פשוט לא יכול.

אני גר בסביבה חילונית ולומד בבית ספר חילוני ולא יודע מה לעשות.

אשמח ליעוץ בבקשה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אשריך שאתה מתחזק ורוצה לחזור בתשובה.

זו זכות עצומה וגדולה מאוד.

מציע לך למצוא מישהו בקרבת מקום שמכיר אותך ויכול לעזור לך בכל התהליך.

תנסה לפנות לבית כנסת סמוך, ולמצוא שם את רב הקהילה שיכול לסייע לך בתהליך באופן נכון מכל הבחינות.

בלי חלילה לפגוע בהוריך עם כל המשתמע מכך.

בהצלחה גדולה

הלל

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן