הכשרת כלי חרסינה

שלום,

יש לי כלי מחרסינה והשתמשתי בו פעם אחת לאפיה של מאכל חלבי. האם יש איזושהיא דרך להגעיל אותו ולהשתמש בו לבשרי?

ואם לא ,האם אפשר להגיש בו מאכל פרווה בארוחה בשרית?(למשל סלט)

תוכן התשובה:

אפשר להגיש בו מאכל פרווה בארוחה בשרית. אם מדובר בכלי חרסינה מזוגג [=מצופה שכבה לבנה חלקה] כמו רוב הכלים המקובלים כיום בשימוש, ניתן להכשירו בהגעלה ברותחים ולהשתמש בו לבשרי.

כל טוב,
רונן לוביץ

התשובה התקבלה מהרב רונן לוביץ,
כב בכסלו התשסח
,
02 בדצמבר, 2007
לקריאה נוספת
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

רחובות בני ברק בסגר צילום: יוסי זמיר, פלאש 90

ראש מנהלת מטה הקורונה: רוב הציבור החרדי מאד ממושמע

קרא עוד