הכשרת המטבח

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 24/06/18 10:29 יא בתמוז התשעח

שאלה

אני רוצה להכשיר את המטבח אצלנו בבית מחשש של כלים טרפים וכלים שלא הוטבלו ,

איך אני יכולה להכשיר את המטבח?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אם מדובר בהרבה כלים מסוגים שונים, כדאי לבקש מאדם מומחה שיעזור לך בכך. יש דברים שצריכים הגעלה ויש דברים שצריכים ליבון (מחבתות ללא שמן, כולל תבניות מסוימות) על כן אם יש רב באוזר שלך או בית חב"ד אפשר לבקש מהם שיעזרו לך בהכשרה.

אם יש לך מספר כלים בודדים להכשרה את יכולה לפרט את שם הכלים מה החששות שבהם וכן את גודלם, ואשתדל לענות.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ