בריכה ציבורית

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 18/06/21 18:09 ח בתמוז התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב, המשפחה שלי ממש רוצה שאני יבוא איתם לבריכה ציבורית שכמעט כל שנה היינו הולכים, אך השנה התחלתי להתחזק ואני יודע שבבריכה הזו ישנם בנות עם בגדי ים לא צנועים..

וממש באלי לבוא איתם אחרי שדיחיתי את משפחתי בגלל אותן הבנות..

לכן רציתי לשאול אוליי , אם זה בסדר ללכת איתם אך להשתדל לא להסתכל על הבנות שם(או אפילו עם ישנם בנות לא צנועות בסביבה אז גם להסתכל על הרצפה..)

בקיצור אני רק רוצה לדעת עם זה בסדר מה שאמרתי או שעדיף שאני ישאר בבית ולא יבוא איתם בכלל..

תודה מראש(:

תשובה

בסד

שלום וברכה

ראיית ערוה זה מהאיסורים החמורים ואפילו אם לא מסתכל עדיין אסור. לכן נראה שלא ראוי ללכת לבריכה כזו.

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ