אכילת בשר תשעת הימים

חדשות כיפה הרב דוד לוי 06/08/19 00:00 ה באב התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

התחתנתי לפני עשרה חודשים ובעלי )אשכנזי( מגיע מבית לא דתי אך מסורתי והם תמיד כן אכלו בשר בתשעת הימים..

מהבית שלי )ספרדי( לא אכלו בשר בתשעת הימים..

האם עכשיו אני צריכה ללכת לפי מה שבעלי עושה? או שאנחנו צריכים לשמור?

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך ומזל טוב לחתונה,

תזכו לבנים ובנות עוסקים בתורה ובעבודת ה' מתוך שמחה ונחת.

עליך לנהוג בביתכם כפי מה שבעלך מחליט לנהוג.

אם הוא היה שואל אותי - הייתי מציע לו שתצטרפו למרבית קהילות ישראל שאינם אוכלות בשר בתשעת הימים. בפרט שמוצא הוריו אשכנזים.

אני חושב שעלינו לאחד מנהגים וכאן זה המנהג הקדום והרווח.

אם תתארכו אצל הוריו - כמובן שם תאכלו מה שמגישים לכם כולל בשר.

להרחבה נוספת ניתן להתקשר אלי הביתה 098987548

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן