איידס

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 06/04/20 17:10 יב בניסן התשפ

שאלה

שלום הרב, אני מאוד מבולבל בכל מה שקשור למחלת האיידס והעולם הדתי ואשמח אם תענה לשאלות שיש לי.

האם צריך לעבור בדיקה לפני קיום יחסי אישות כדי לא לבצע הדבקה ? ומה מחליף את הקונדום לאנשים הדתיים? מה עושים במקרה שאחד מבני הזוג נשא של המחלה איך מונעים הדבקה ?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אדם דתי לא מקיים יחסי מין מבלי להתחתן עם בת \ בן הזוג.

מי שמתחתן עם נשא איידס צריך לקבל יעוץ רפואי ורבני מיוחד לו ולבן \ בת זוגו.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן