תפריט החורף החדש של קפה ג'ו

לרגל העונה הקרה תציע הרשת בסניפיה ברחבי הארץ מנות מיוחדות של וופל בלגי פריך, אוורירי ונטול גלוטן, בגרסאות מלוחות ומתוקות

חדשות כיפה שירה רביד, תוכן שיווקי 12/02/17 15:13 טז בשבט התשעז

קפה ג'ו, רשת בתי הקפה הגדולה בישראל, מרעננת את התפריט שלה לקראת העונה הקרה ומוסיפה מנות לוהטות חדשות. לאחר הצטרפותם של משקאות החורף המתוקים, נכנסו לתפריט המחודש גם וופלים בלגים אווריריים, פריכים וחמימים בגרסאות מתוקות ומלוחות. הוופלים אינם מכילים גלוטן ונותנים מענה לקהל מאוד רחב של אנשים הרגישים לגלוטן. לתפריט העשיר של ארוחות הבוקר המציע כ-20 מנות הצטרפו מנות וופל בלגי מלוח (45 ₪):

  • וופל טופ עין: צזיקי, ביצת עין ובצל ירוק, מוגש עם קפה או מיץ.
  • וופל טופ פטריות: גבינת שמנת, פטריות מוקפצות, מוצרלה ובצל ירוק, מוגש עם קפה או מיץ.

(צילום: יחצ. קפה גו)

תפריט הקינוחים מתחדש ב-4 מנות וופל בלגי מתוק (35 ₪):

  • וופל טופ קפה: וופל בלגי, שוט של אספרסו, קרם וניל עשיר, רוטב טופי וגרגרי קפה טחון.
  • וופל טופ שוקולד: וופל בלגי ומעליו גנאש שוקולד מפנק ושערות חלבה מתוקות.
  • וופל טופ אייריש: וופל בלגי ומעליו קרם וניל עשיר, נגיעות אייריש קרים וקוקוס קלוי.
  • וופל טופ פירות יער: וופל בלגי, קרם לימון עדין ונגיעות של רוטב פירות יער מתקתק.

src="https://www.facebook.com/tr?id=1668763786679813&ev=PageView&noscript=1"

/>