ארנונה הצעירה: המיקום המושלם לירושלמים החדשים

תמיד חלמתם לגור בירושלים וסוף סוף הילדים מחוץ לבית? הפרויקט החדש 'ארנונה הילס' הוא בדיוק בשבילכם. עבר, הווה ועתיד הופכים את השכונה למיקום המושלם בו למגורים בגיל המעבר

חדשות כיפה תוכן שיווקי 23/09/24 15:06 כ באלול התשפד | עודכן בתאריך 09/02/25 15:45

ארנונה הצעירה: המיקום המושלם לירושלמים החדשים
ארנונה הילס, צילום: הדמיה |

לא מעט משפחות מחזיקות בחלום רחוק. יום אחד, אחרי שהילדים יגדלו ויפרחו מהקן, הם יעברו לירושלים. החלום הזה הולך איתם לאורך ימים ושנים טובים, אך בסופו של דבר לא כולם מוצאים את עצמם בעיר הבירה וזוכים להגשים אותו. הן מצד המחירים והמפרט, והן מצד המיקום והנגישות. עבור משפחות שכבר סיימו עם השלב של גידול הילדים, כאלו שרואים כמה צעדים קדימה - הפרויקט החדש של 'גשם החזקות' בשכונת מורדות ארנונה, מהווה את המענה המושלם.

מדובר בדירות יוקרתיות, של 150 מטר, כולל מרפסת לנוף הפתוח, הכל במפלס אחד. "הדירות בפרויקט החדש מתאימות בדיוק לחיים הבוגרים", מדגישה ענבל חלימי, מנהלת השיווק של גשם. "יש מקום בשפע לארח לשבתות את הילדים, את הנכדים, את הנינים. הכל נגיש, יש מעלית עד הדירה, זה בעצם לגור לבד בקומה פרטית. אין היום מחיר לקומה פרטית. מי שקונה אצלנו פנטהאוז, קונה את כל הקומה, זה לא קיים באף מקום אחר".

ארנונה הילס | הדמיה

ארנונה הילס | הדמיה

אם כבר הזכרנו את אירוח הילדים בשבתות, ייתרון משמעותי ברמת המפרט הוא המטבח היוקרתי אף הוא, בשווי של כ-145,000 ש"ח. המטבח זה הלב של הבית, ואנחנו בגשם מבינים את זה. גשם מביאה לירושלים סטנדרט חדש. לא עוד 'מטבחי קבלן' שגוררים את הלקוחות למסכת של שדרוגים ותוספות והוצאות כספיות נוספות. השאיפה לתת ללקוחות שלנו ראש שקט משלב הרכישה ועד לאכלוס המיועד. גם ברמה של המוצר הכי יקר בבית, שזה המטבח".

מחפשים דירה ברמה גבוהה בירושלים? הקליקו

יש הזדמנויות שפשוט חיכיתם להן
השאירו פרטים ונחזור בהקדם עם הצעה אטרקטיבית

חשוב להבין, שכונת מורדות ארנונה הינה שכונה חדשה לגמרי, למרגלות ארנונה הוותיקה והמוכרת. "זו שכונה שהולכים להיות בה בתי כנסת, מקוואות, שטחי ציבור, גני ילדים, בית ספר, מרכז יום לקשיש ועוד", מרחיב אור סהראי, סמנכ"ל מכירות בגשם החזקות. "מדובר על אזור ברמה סוציו-אקונומית גבוהה. יש לנו כבר המון רוכשים מהמגזר הדתי-לאומי. אנחנו רואים לא מעט כאלה שבאים מירושלים ומחוץ לירושלים. יש גם לא מעט קהל אמריקאי שמגיע".

מיקום השכונה, הופך אותה לנגישה ביותר מבחינה תחבורתית, מחוץ לירושלים ולתוך ירושלים - מהשכונה וגם אל תוך מרכז העיר ולאזורי תעשיות. בנוסף, קו הרכבת הקלה עתיד להיפתח בעוד שלוש-ארבע שנים. הקו הולך לעבור בחלק העליון של השכונה, ובעצם לחבר אותה בנגישות נוספת. השכונה ממוקמת על צירים מרכזיים בעיר, שמאפשרים באמת נגישות מאוד קלה מחוץ ולתוך השכונה.

ייתרון נוסף למגורים בארנונה הילס, הוא עליות הערך שצפויות בשכונה בשנים הקרובות. "למעשה היום השכונה עומדת על סדר גודל ממוצע של 30,000 ש"ח למטר. הצפי, עם אכלוס השכונה ועם סיום קו הרכבת הקלה. ובהתחשב בשכונות אחרות, שאנחנו רואים אותן כבר מוכרות וידועות בעיר, בקלות אפשר להגיע פה ל-40 אלף שקל למטר בעוד כמה שנים", מביא סהראי את הנתונים. "אנחנו נותנים תנאי תשלום מאוד נוחים וגמישים. יש לנו את היכולת לתפור את החליפה לכל אחד. ולתנאי תשלום המתאימים לו".

מחפשים דירה ברמה גבוהה בירושלים? הקליקו

יש הזדמנויות שפשוט חיכיתם להן
השאירו פרטים ונחזור בהקדם עם הצעה אטרקטיבית

מעניין לציין כי לפני יותר מעשור נחשפו שכבות עתיקות של אמת מים נדירה מימי הורדוס, שהיוותה חלק ממערכת מים מורכבת שהעבירה מים מאזור הר חברון לירושלים. בסמיכות לשכונה נתגלו מספר פירים אנכיים עמוקים, שהיו חלק ממערכת המים הקדומה, אשר תרמה להובלת מים בתקופת הבית השני. המהנדסים שבנו את האמות, ניצלו את הפרשי הגובה בין אזור הנביעה לירושלים והמים זרמו מכוח הכבידה בשיפוע מתון. כחלק מהפיתוח של הפארק השכונתי, תשוחזר אמת המים הקדומה ותשתלב במרחבי הפארק הירוק. אמת המים תעניק חוויה היסטורית מרגשת, מוקד נופש ובילוי וכן תצפית מרהיבה אל הנוף הקסום.

ארנונה הילס | הדמיה

ארנונה הילס | הדמיה

"אנחנו בגשם שמים לנגד עינינו אתכם ואת הצרכים שלכם בבואנו לתכנן את פרויקט המגורים. לפיכך, הבתים שאנו בונים מעניקים נוחות מרבית ואיכות חיים עוטפת בסטנדרטים בלתי מתפשרים, תכנון אדריכלי מתקדם, בנייה ירוקה ומפרט עשיר ביותר הממצב את הפרויקט כמוביל מסוגו. התכנון הפנימי גמיש ומעניק לכם פתרונות אופרטיביים לצורכי כל משפחה לצד הקפדה על הפרטים הקטנים", אומר יוסי מזרחי, בעלים ומנכ"ל משותף.

מחפשים דירה ברמה גבוהה בירושלים? הקליקו

נכון לעכשיו, חלק ניכר מהפרויקט כבר נמכר. בשלב הנוכחי נותרו פנטהאוזים יפיפיים במפלס אחד, בודדים בקומה עם מרפסות לנוף, במפרט טכני גבוה מאוד. מחיר למ"ר נמוך משמעותית יותר זול משכונות באותה הרמה.

גשם החזקות הינה חברה יזמית ומבצעת בסיווג ג' 5 הגבוה ביותר, הפועלת בכ-25 ערים ברחבי ישראל, בתחומי המגורים, מסחר, תעסוקה ומלונאות. החברה בבעלות היזמים יוסי מזרחי ושמגר ואקנין, אשר הוציאה לפועל עסקאות נדל"ן בהיקף אדיר של אלפי מ"ר, הנמצאים בשלבים שונים של תכנון, ביצוע ומסירה. כיום החברה בונה ומתכננת למעלה מ17,000- יח"ד בכל רחבי הארץ, שטחי מסחר ומשרדים לצד פעילות נרחבת בתחום ההתחדשות העירונית והמלונאות.

יש הזדמנויות שפשוט חיכיתם להן
השאירו פרטים ונחזור בהקדם עם הצעה אטרקטיבית