פעיל הימין המזוהה עם נתניהו, אלי ציפורי, הגיע להסכמות עם חדשות 12 לאחר שאלו הגישו נגדו תביעת דיבה בסך מיליון שקלים. על פי הסיכום בין הצדדים, ציפורי יפסיק לכנות את הערוץ "אלג'זירה 12" והם בתגובה יבטלו את התביעה שהגישו נגדו בסך מיליון שקלים.
כזכור, לאחרונה נרשם הפסד נוסף למגיש ערוץ 14 ינון מגל, לאחר שבתביעה שהגיש נגדו העיתונאי גיא פלג השופטת נאוה ברוורמן, רעייתו של צחי ברוורמן, נעתרה לבקשתו של פלג ופסלה את עצמה מלדון בתיק. פלג הגיש את הבקשה מחשש שהזוגיות עם ראש הסגל לשעבר של נתניהו תשפיע על ניהול התיק.
"מראית פני הצדק ידו על העליונה"
במרכז תביעת דיבה זו, ציוץ של ינון מגל שבו כתב כי פלג נעצר. "הותר לפרסום: עיתונאי ערוץ 12 גיא פלג עצור כשבוע במתקן חקירות של שב"כ בעקבות שידור הסרטון המבושל שפגע בחיילי כוח 100, סיכן את החטופות ועורר גל אנטישמי בעולם. עד כה לא הותר לו לראות עו"ד. על שאר פרטי החקירה יש צו איסור פרסום". מגל טוען שמדובר בציוץ סאטירי.
ברוורמן נימקה את החלטתה לפרוש מהתיק: "לאחר שבחנתי את טענות הצדדים ואת הנסיבות, סבורה אני שאין ולו צל של חשש למשוא פנים, עם זאת דומני שבנסיבות השיקול של מראית פני הצדק ידו על העליונה ועל כן לא אדון בהליך".