צעיר בן 24 מרעננה ניסה אמש (שבת) לפרוץ לרכבה של שרת החדשנות וחברת הקבינט גילה גמליאל מהליכוד, בחניון התת קרקעי של בניין מגוריה בתל אביב. לפי הפרטים, החשוד לא הצליח להיכנס למכוניתה של השרה, אך במקום זאת גנב את רכבו של בעלה, שחנה באותו מתחם. האירוע התרחש בשעות הלילה והסתיים ללא פגיעה פיזית.
הרכב נגנב - וננטש בצד הכביש
בעקבות גנבת הרכב פתחה המשטרה בחקירה לבירור נסיבות המקרה ולאיתור החשוד. בהמשך, אותר הרכב שנלקח כשהוא נטוש בצד כביש מהיר, לאחר שהגנב נמלט מהמקום. במשטרה ממשיכים בבדיקת הממצאים שנאספו בזירה.
מעצר החשוד, אמש צילום: דוברות המשטרה
המשטרה הודיעה מאוחר יותר היום כי החשוד, תושב רעננה בן 24 נעצר, לאחר שהצליחו לאתר אותו נוהג ברכב נוסף שעל פי החשד נגנב מאותו חניון - והוא נעצר במקום. בהודעה נכתב: "במשטרה בודקים כעת את מעורבותו במקרי רכוש נוספים - הבוקר הוא יובא לדיון בהארכת מעצרו".