הטוויטר של כתב ערוץ 14 ננעל - זאת הסיבה

כתב ערוץ 14 שיתף בזעם את התרגיל שביצעה אשת ההייטק כדי לחסום את חשבון "X" שלו לאחר שחשף את סרטון ההסתה שלה: "זו דרכם של אנשי השמאל החדש, הפשיסטי והאלים - להשתיק את הצד השני"

חדשות כיפה חדשות כיפה 14/09/25 21:49 כא באלול התשפה

הטוויטר של כתב ערוץ 14 ננעל - זאת הסיבה
ערוץ 14, אילוסטרציה, צילום: Yonatan SIndel/Flash90

כתב ערוץ 14, תמיר מורג, זעם על צייצני שמאל לאחר שלדבריו הביאו לנעילת חשבון "X" שלו. "אז עינת גז, או מי מחבריה, פנו לרשת X כדי שזו תנעל את החשבון שלי ותמחק את הסרטון שפרסמתי, שבו גז משתתפת במשחק חברה שקורא לרצח ראש הממשלה נתניהו, רצח של דובי פרנסס ושל אלכס בואזיז מנכ"ל חברת דיל" תקף מורג.

כתב ערוץ 14 חשף את משחק החברה שקרא להרוג את נתניהו

"הסרטון נמחק, אבל לאחר שמיצה את החשיפה שלו, החשבון ננעל ל-3 דקות בערך, והסיפור קיבל עוד חשיפה, כי הנה אני מפרסם עליו עוד פוסט" המשיך כתב ערוץ 14. "זו דרכם של אנשי השמאל החדש, הפשיסטי והאלים - להשתיק את הצד השני במקום לנצח אותו בוויכוח, כי הם פשוט לא מסוגלים. ההשתקה יכולה להיעשות באמצעות פניות קנטרניות לרשת X או באמצעות רובה צלפים - הכל כשר, העיקר שהצד השני יושתק".

כזכור, מורג חשף כי עינת גז, מנכ"לית פאפאיה גלובל, הופיעה בערב חברה מול עשרות יזמים ועובדי הייטק כשהיא משתתפת במשחק חברה שקורא לרצח רה"מ נתניהו, רצח של דובי פרנסס ושל אלכס בואזיז מנכ"ל דיל, המתחרה הגדולה של פאפאיה. בסרטון היא נשמעת משיבה לשאלה את מי להרוג קודם: "אני מאמינה בקארמה. את כולם יחד".

תמיר מורג

תמיר מורג, צילום: ערוץ 14