טרגדיה בגן החיות התנ"כי: נמר הצליח לברוח - והרג את אחד העובדים

אוריאל נורי, העובד בגן החיות כראש מחלקת טורפים, הותקף באכזריות על ידי נמר שפרץ מהכלוב לחצר פנימית. הוא פונה במצב אנוש כשהוא מחוסר הכרה עם פציעות קשות בצוואר, ומאוחר יותר נקבע מותו. גן החיות: "נבדוק איך זה קרה"

חדשות כיפה חדשות כיפה 01/08/25 10:28 ז באב התשפה | עודכן בתאריך 01/08/25 13:34

טרגדיה בגן החיות התנ"כי: נמר הצליח לברוח - והרג את אחד העובדים
ניידת משטרה בזירת האירוע, צילום: דוברות המשטרה

טרגדיה בירושלים: נמר שהצליח הבוקר (ו') לברוח מבית הנמרים בגן החיות התנ"כי אל תוך החצר הפנימית תקף בצורה קשה את אוריאל נורי, בן 27 מנוקדים, העובד בתור ראש מחלקת טורפים בגן החיות. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו פינו את נורי לבית החולים הדסה עין כרם כשהוא במצב אנוש, מחוסר הכרה ועם פציעות קשות בצוואר. מאוחר יותר נמסר כי מותו נקבע בבית החולים.

גן החיות התנ"כי: מקיימים תחקיר מקיף בנושא

מדוברות המשטרה נמסר כי התקבל דיווח על עובד בגן החיות התנכ"י בירושלים, שהותקף באכזריות על ידי נמר. העובד שהותקף, נחבל קשות ופונה במצב אנוש (עפ"י גורמי רפואה) להמשך טיפול רפואי. למקום הוזעקו כוחות משטרה של תחנת מוריה במחוז ירושלים לבירור נסיבות המקרה.

נמר פרסי בגן החיות התנ"כי |

נמר פרסי בגן החיות התנ"כי |, צילום: מוסא סובחי

גן החיות התנכ"י התייחס גם הוא לאירוע ומסר כי "הבוקר התרחש מקרה קשה מאוד בגן החיות, כאשר במהלך פעילות שגרתית של הכנת העשרה לנמרים, שהתקיימה כחלק מסיור מאחורי הקלעים למבקרים בגן, הצליח נמר לצאת מבית הנמרים אל תוך החצר הפנימית, ולתקוף את אחד העובדים בגן שהכין את הפעילות. בשום שלב לא נשקפה סכנה פיזית למבקרים, שעמדו מוגנים מאחורי חלון זכוכית. בעזרת משטרת ישראל אנחנו מקיימים כעת תחקיר מקיף להבין כיצד הצליח הנמר להשתחרר אל תוך החצר. ליבנו עם המטפל ועם משפחתו, ואנחנו מתפללים לבשורות טובות".