שיסף את גרונה של בתו בת ה-4, החזיר אותה למיטתה, ונמלט | פוענח הרצח המחריד

מספר שבועות לאחר הרצח המזעזע של ילדה בת ארבע במזרח ירושלים, מפרסמת המשטרה את פרטי החקירה. לפי החשד, אביה שיסף את גרונה, עטף אותה בשמיכה, נמלט ונעצר כעבור דקות

חדשות כיפה חדשות כיפה 27/07/25 18:41 ב באב התשפה | עודכן בתאריך 27/07/25 19:23

שיסף את גרונה של בתו בת ה-4, החזיר אותה למיטתה, ונמלט | פוענח הרצח המחריד
ארכיון | , צילום: Avshalom Sassoni,FLASH 90

שלושה שבועות לאחר הרצח הנוראי של בת ה-4 במזרח ירושלים לכאורה על ידי אביה, פוענח היום (א') האירוע הקשה. במסגרת החקירה התגלה כי החשוד, תושב צור באהר בן 34, שיסף את גרונה של בתו, עטף אותה בשמיכה, השיב אותה למיטתה, תקף את אחיו ששהה בחדר הסמוך, ונמלט מהמקום.

האב החשוד נעצר כשנסע ברכבו בשכונת ארמון הנציב

כוחות המשטרה שהוזעקו למקום סגרו את הזירה והחלו מיד בחקירה, בעוד כוחות מד"א קבעו את מותה של הפעוטה. במסגרת הפעולות הראשוניות אותרה זהותו של החשוד שנמלט מהזירה, והחלו סריקות לאיתורו. תוך דקות ספורות הוא נעצר כשנסע ברכבו בשכונת ארמון הנציב בירושלים.

לאחר שהוארך מעצרו בבית המשפט לבקשת חוקריו, הבשיל תיק החקירה בו עדויות וממצאים רבים לכדי הצהרת תובע שניתנה מטעם פרקליטות מחוז ירושלים על הכוונה להגיש נגדו כתב אישום במהלך ימים אלו, ומעצרו הוארך עד ליום רביעי הקרוב לשם כך.