רצח את אימו, אושפז בבית חולים פסיכיאטרי ואז רצח גם את אחד המטופלים

חודשיים אחרי שהוגש נגדו כתב אישום חמור בגין רצח אימו, כתב אישום נוסף בגין רצח הוגש היום נגד יואל ריצ'רדסון. על פי כתב האישום, הנאשם רצח את המנוח בתא שירותים במחלקה בבית החולים הפסיכיאטרי "כפר שאול"

חדשות כיפה חדשות כיפה 24/07/25 16:02 כח בתמוז התשפה | עודכן בתאריך 24/07/25 16:13

רצח את אימו, אושפז בבית חולים פסיכיאטרי ואז רצח גם את אחד המטופלים
בית חולים פסיכאטרי, ארכיון | , צילום: Noam Moskowitz,FLASH90

פרקליטות המדינה הגישה היום (ה') לבית המשפט המחוזי בירושלים כתב אישום נגד יואל ריצ'רדסון, בגין רצח בנסיבות מחמירות של אדם חסר ישע, בעת שהשניים אושפזו יחד במחלקה סגורה בבית החולים הפסיכיאטרי "כפר שאול" בירושלים, וכן בגין שיבוש מהלכי משפט. זאת, לאחר שהוגש נגדו כתב אישום בגין רצח אימו, שרה ריצ'רדסון ז"ל לפני כחודשיים.

ריצ'רדרסון תקף את המנוח עד שהביא למותו

על פי כתב האישום, בתחילת החודש נכנס ריצ'רדסון יחד עם המנוח, אדם כבן 60, המתמודד עם מחלת נפש, לחדר שירותים במחלקה. בתוך החדר, תקף ריצ'רדסון את המנוח עד שהביא למותו. במהלך התקיפה, מנע מצוות המחלקה להיכנס לחדר בכך שהחזיק את הדלת סגורה בגופו. לאחר הרצח, יצא מהמקום מבלי להזעיק עזרה, וניסה לטשטש את מעשיו ולהעלים ראיות.

אישום זה מצטרף לכתב האישום החמור שהוגש נגד ריצ'רדסון בחודש מאי האחרון, בגין רצח אימו בביתם שבמעלה לבונה. לפי אותו אישום, הנאשם רצח את אמו באכזריות יוצאת דופן, לאחר מסכת התעללות מתמשכת, ושיבש את זירת הפשע בניסיון להסתיר את מעשיו. האישום החדש מייחס לריצ'רדסון עבירות של רצח בנסיבות מחמירות ושיבוש מהלכי משפט המצטרפים לעבירות שכבר יוחסו לו.