השר לשעבר מהליכוד מודה: אכלנו אצל ראש ממשלת קטאר בשר גמלים

השר לשעבר מהליכוד העיד במהלך ריאיון על מפגשים שנערכו אצל ראש ממשלת קטאר בהשתתפותם של בכירים ישראלים בהם הוגש בשר גמלים. "ישראלים שהיו איתי אכלו"

חדשות כיפה חדשות כיפה 01/04/25 20:46 ג בניסן התשפה

השר לשעבר מהליכוד מודה: אכלנו אצל ראש ממשלת קטאר בשר גמלים
ראש ממשלת קטאר, צילום: Anat Hermony/FLASH90, shutterstock

שר התקשורת לשעבר איוב קרא, שכיהן בעבר כחבר כנסת מטעם הליכוד, העיד הערב (ג') במהלך ריאיון לשרון גל ב- "i24NEWS", על קיומם של מפגשים בביתו של ראש ממשל קטאר בהם הוגש בשר גמלים. "אני זוכר את עצמי בבית של ראש ממשלת קטר, אני לא אכלתי, אבל ישראלים שהיו איתי ולא אנקוב בשמות, אכלו בשר גמלים. חגגו" אמר קרא. "אז מה עכשיו? אנחנו בעצם אומרים שאין לנו קשר, שזו מדינת אויב?" תהה.

"היא צבועה מאוד, הכי צבועה אולי במדינות ערב"

עוד אמר קרא: "בסופו של דבר, מי שמכיר את כל הקשר עם אחמד אל עמודי - בעצם אנחנו אנשי הצבא, אנשי השב"כ, אנשי כל מערכת הביטחון, התחברנו אליו. ראינו את ראש השב"כ, את ראש המוסד, את הרמטכ"ל, שורצים בקטר, אנחנו נמצאים שנים בקשר עם קטר". עם זאת, קרא סייג: "אני לא סובל את המדינה הזאת. אני לא אוהב אותה, אבל אני ביקרתי שם. מצד שני, למה אני לא סובל אותה - בגלל הצביעות שלה. היא צבועה מאוד, הכי צבועה אולי במדינות ערב".