שר הביטחון מאותת: ישראל תרחיב את שליטתה על שטחים נוספים בעזה

שר הביטחון קרא לתושבי עזה להפגין נגד חמאס ולקרוא לסילוקו מהרצועה. כ"ץ המשיך ואיים כי בקרוב הם ידרשו להתפנות מבתיהם. עוד הוסיף ואמר כי "סינוואר השני מוכן לשרוף במו ידיו חצי מעזה רק כדי לנסות ולשמור את שלטון השחיתות שלו"

חדשות כיפה חדשות כיפה 26/03/25 16:47 כו באדר התשפה | עודכן בתאריך 26/03/25 17:08

שר הביטחון מאותת: ישראל תרחיב את שליטתה על שטחים נוספים בעזה
ישראל כ"ץ פנה לתושבי עזה | , צילום: פלאש 90

ברקע הפגנות תושבי הרצועה נגד חמאס, שר הביטחון פנה היום (ד') אל תושבי עזה וקרא להם להמשיך להפגין ולקרוא לסילוק חמאס. "בקרוב יפעל צה"ל בעוצמה באזורים נוספים בעזה ואתם תידרשו להתפנות למען הגנתכם מתוך אזורי הלחימה, התוכניות כבר מוכנות ומאושרות", כך איים ישראל כ"ץ על העזתים.

"החמאס מסכן את חייכם ויגרום לכם לאבד את בתיכם"

"החמאס מסכן את חייכם ויגרום לכם לאבד את בתיכם ועוד ועוד שטח שיצורף למערך ההגנה הישראלי", המשיך כ"ץ את דבריו. שר הביטחון הוסיף ואמר: "סינוואר הראשון הרס את עזה וסינוואר השני מוכן לשרוף במו ידיו חצי מעזה רק כדי לנסות ולשמור את שלטון השחיתות שלו ושל חבריו רוצחי ואנסי החמאס".



לבסוף, שר הביטחון סיכם את דבריו ואמר: "תלמדו מתושבי בית לאהיה, כפי שהם עשו תדרשו גם אתם את סילוק החמאס מעזה ואת השחרור המיידי של כל החטופים הישראלים - זאת הדרך היחידה להפסיק את המלחמה".