מאות חברות ישראליות הודיעו: נאפשר לעובדים לאחר לעבודה

במחווה מרגשת למשפחת ביבס, החברות הגדולות במשק עדכנו את עובדיהם שבמידה וירצו לחלוק כבוד אחרון לבני משפחת ביבס שנרצחו בשבי, הם יוכלו לאחר לעבודה על חשבון המעסיק. "אנו רואים חשיבות בעידוד הציבור לחלוק כבוד אחרון לנרצחים"

חדשות כיפה חדשות כיפה 24/02/25 15:03 כו בשבט התשפה | עודכן בתאריך 24/02/25 16:16

מאות חברות ישראליות הודיעו: נאפשר לעובדים לאחר לעבודה
השיירה של החללים, צילום: Avshalom Sassoni,Flash90

לאחר שמשפחת ביבס הזמינה את הציבור הישראלי ללוות את שירי, כפיר ואריאל ז"ל במסעם האחרון ביום רביעי בבוקר, פורום העסקים של ישראל, המורכב מכ-200 ראשי החברות הגדולות במשק, עדכן את עובדיו כי הם רשאים להיות משוחררים מהעבודה ביום רביעי בבוקר, על מנת להשתתף במסע ההלוויה. "אין לנו יכולת לנחם את ירדן היקר ואת בני משפחת ביבס-סילברמן לנוכח האסון הנורא, אך אנו רואים חשיבות בעידוד הציבור לחלוק כבוד אחרון לנרצחים".

ארונה של שירי ביבס |

ארונה של שירי ביבס | , צילום: דובר צה"ל

לבקשת המשפחה, טקס ההלוויה תהיה פרטית

לבקשת המשפחה, טקס ההלוויה יהיה פרטי ורק מי שהוזמן יוכל להשתתף, אך ההספדים של המשפחה ישודרו על מנת שאזרחי המדינה, שייחלו כל כך לשובם של שירי והבנים, יוכלו להרגיש חלק.

לו"ז מסע הלוויה:

7:45 חברה קדישא ראשל"צ, רחוב אחד העם 1/ גן הבנים ראשל"צ

08:00 - מחלף ראשונים, בעלייה לכיוון כביש 431

08:15 - גשר מחלף יבנה

08:30 - גשר עד הלום/צומת ניצנים/צומת סילבר

08:45 - צומת יד מרדכי

09:00 - צומת נירעם

09:15 - צומת שער הנגב (הקשתות)