ראש הממשלה בנימין נתניהו זעם במהלך משפטו היום (ב') וצעק על הפרקליטות למה שיעמידו אותו לדין על הנושא הזה וטען כי 8 שנים הוא בתוך גיהינום של תהליכים משפטיים על כלום. כינה את נושא התביעה "שטויות" ואמר כי בכל העולם מדברים על זה - גם בכירי הממשל בוושינגטון.
"למה אני מועמד לדין על הדבר הזה?"
הזעם הגיע בעקבות שאלה של עורך דינו עמית חדד על הפרסומים של גיוס בנו, ושאל האם בפרסום של וואלה הייתה היענות חריגה לפרסום ביחס לאתרים אחרים. נתניהו מיד השיב: "לא, אני מרגיש שמקבל מהפרקליטות דבר בלתי אפשרי. איך הודעה הכי טבעית שמתפרסמת אפילו בשוקן ובווינט - איך זה היענות חריגה? למה אני מועמד לדין על הדבר הזה?".
"על מה? על השטויות האלה?! אתם לא מתביישים? הזעם הוא לא מעושה האבסורד הוא לא מעושה, יש פה דבר שהוא בלתי נתפס", תקף ראש הממשלה, וטען כי זה אבסורד: "בדקתם מה קורה אצל האחרים? אצל NRG, ווינט והארץ? שם זה לא חריג ופה זה חריג? בדקתם מה קורה אצל פוליטיקאים אחרים? אין לכם שום יכולת להגיד מה חריג מה לא חריג. תפרתם את זה".