מדריכה וחניכות בתנועת הנוער אריאל נפצעו מפיצוץ גזיה במסע

במסע של תנועת הנוער הדתית "אריאל" התפוצצה גזיה - ומדריכה ושתי חניכות נפצעו | מהתנועה נמסר: "כינסנו את כלל החניכות במחנה לשיח של שיתוף והרגעת התחושות לצד חידוד והדגשה של הנהלים"

חדשות כיפה חדשות כיפה 07/08/23 17:03 כ באב התשפג

עקבו אחרינו בגוגל

כמעט אסון במסע: מדריכה ושתי חניכות נפצעו כתוצאה מפיצוץ בלון גז, המדריכה נפצעה בינוני והחניכות נפצעו קל. ממד"א נמסר כי התקבל דיווח על גזיה שהתפוצצה בשטח פתוח סמוך לציפורי, וכי חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים רמב"ם בחיפה צעירה כבת 17 במצב בינוני עם כוויות בגופה ושתי פצועות קל.

תנועת הנוער אריאל

תנועת הנוער אריאל. ארכיון | צילום: יחצ

מדריכה וחניכות בתנועת הנוער אריאל נפצעו מפיצוץ גזיה במסע
גזיה, צילום: Hadas Parush/Flash90

מתנועת הנוער אריאל נמסר בתגובה: "לצערנו, מדובר באירוע בו הופעלה אמגזיית מסוג נקב בניגוד לנהלים הברורים ולמרות שנאסר בפירוש. ב"ה מצבה של הפצועה קל, הוריה מעודכנים ואנו עומדים בקשר רציף איתם. עם סיום האירוע כינסנו את כלל החניכות במחנה לשיח של שיתוף והרגעת התחושות לצד חידוד והדגשה של הנהלים הידועים וחשיבותם הרבה".