יו״ר הבית היהודי ערך אתמול בערב (ב') פגישה לפעילי השטח של המפלגה במטרה לחבר את השטח למפלגה, זאת על רקע מכתב מטעם ראשי סניפים, סגני ראשי ערים ופעילים נוספים, אשר קראו לבנט שלא לוותר על תיק הדתות לטובת ש"ס.
בין הנוכחים, היה המשנה לראש עיריית ירושלים דב קלמנוביץ שאמר רק לפני שבוע כי כי הוא אינו עוסק בפוליטיקה קטנה ואתמול נפגש עם יחד עם פעילי שטח מרכזיים בבית היהודי, עם שר הכלכלה נפתלי בנט.
כזכור לפני כשבוע נחשף ב'כיפה' פגישה של השר אורי אריאל עם קבוצת פעילים פוליטיים המתנגדים לבנט ביניהם, ראש המפלגה בירושלים דב קלמנוביץ.
בתגובה הודיע קלמנוביץ לאתר כיפה כי הוא אינו עוסק בפוליטיקה קטנה, אלא של'כיפה' נודע כי הערב נפגש קלמנוביץ עם יו״ר הבית היהודי נפתלי בנט יחד עם פעילים מרכזיים במפלגה.
בפגישה שנערכה במשרד הכלכלה הגיעו עשרות פעילים במפלגה לשיחה במהלכה ניסה בנט לחבר את השטח מחדש. בין המשתתפים בפגישה היו ראשי סניפים של הבית היהודי, פעילי שטח רבים ועסקנים ותיקים.