במהלך השבת תקפו חברי אופוזיציה שונים את נפתלי בנט ואת הבית היהודי בכך שהם מגזריים בלבד, ולאחר השבת פרסם בנט פוסט בפייסבוק בו הציג את ההישגים של הבית היהודי לכלל עם ישראל.
"יצאה השבת ואני מבין שבמהלכה הותקפנו בתקשורת על "דאגה רק למגזר" ועוד כהנה", כתב, והציג את הישגי הבית היהודי בכללם הורדת מחירי המזון, פתיחת שוקי הודו וסין, שילוב נשים ערביות בתעסוקה, פיתוח ההשקעה הזרה בישראל, יחס אמיתי לאזרחים הותיקים, הגדלת שיווקי הדירות, העברת חוק צהר ליצירת תחרות באזורי רישום הנישואין, העלאת שכר עובדי הניקיון והשמירה, דחיפה להשמדת מנהרות הטרור, העברת חוק משאל עם וחוק המחבלים, הורדת מחירים, הכנסת חרדים למעגל התעסוקה והעברת חוקים חברתיים שונים.
לדבריו, "פעלנו למען כל עם ישראל, וכל הציבור הישראלי. כך נעשה גם בממשלה הבאה: אהיה שר החינוך של כל ילדי ישראל. איילת שקד תהיה שרת המשפטים של כל מדינת ישראל. אורי אריאל יהיה שר החקלאות של כל החקלאים והציבור הישראלי, כתב וסיכם: "בוודאי, נפעל לאור הערכים שלנו. למען כולם”.