נהגים שימו לב: הפגנת ענק מתוכננת בלב גוש דן, חשש לחסימות ושיבושים

משטרת ישראל נערכת להפגנה הצפויה היום בצומת גהה ובכביש 4, עם שיבושי תנועה צפויים בשני הכיוונים. שוטרי מרחב דן יתפרסו באזור להפחתת העומסים ולשמירה על הסדר הציבורי

חדשות כיפה חדשות כיפה 19/08/25 13:48 כה באב התשפה | עודכן בתאריך 19/08/25 14:57

נהגים שימו לב: הפגנת ענק מתוכננת בלב גוש דן, חשש לחסימות ושיבושים
פקקים בתל אביב , צילום: פלאש 90

משטרת ישראל נערכת לשינוי בהסדרי התנועה בכביש 4, מצומת אלוף שדה ועד אם המושבות, בשני הכיוונים, בשל צפי להפגנה היום (ג') בשעה 16:00. במשטרה מזהירים כי ייתכנו עומסי תנועה וחסימות נוספות בציר ז’בוטינסקי בבני ברק ובצומת גהה.

המשטרה ממליצה לציבור לא להגיע למקום

שוטרי מרחב דן יתפרסו בשטח ויבצעו הכוונת תנועה במטרה לצמצם את הפגיעה בנהגים ולשמור על הסדר הציבורי. במשטרה ממליצים לציבור להימנע מהגעה לאזורי החסימות ולבחור בדרכים חלופיות, תוך התעדכנות שוטפת בהודעות רשמיות.

במשטרה מדגישים כי זכות המחאה היא יסוד בדמוקרטיה הישראלית, ותינתן לה לגיטימציה כל עוד תתקיים בגבולות החוק. יחד עם זאת, נמסר כי לא תותר כל הפרת סדר או פגיעה בחופש התנועה, וכי כל התנהגות שתסכן את שלום הציבור תיענה באכיפה נחושה.